Wat doen wij?

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren. In het gesprek kun je aangeven waar je ongeveer naar op zoek bent en wat de wensen zijn. Op basis daarvan gaan we aan de slag, en ontvang je na twee werkdagen de eerste voorstellen. Je kunt dan een keuze maken, of feedback doorgeven om de ontwerpen naar wens aan te laten passen.

Banieren, flyers, posters

Als je jezelf niet laat zien, weet niemand dat je bestaat. Goed promotiemateriaal laten ontwerpen is meer dan ‘een moetje’. Als het geen effect heeft, kan je het beter laten. Het effect van je promoties is niet alleen afhankelijk van het materiaal zelf. Het moet bijvoorbeeld bij de juiste doelgroep onder de aandacht worden gebracht. Ook een sterke, duidelijke boodschap is essentieel wanneer je promotiemateriaal gaat ontwerpen. Het  moet in één oogopslag duidelijk zijn.

Huisstijl

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of je bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is.

Websites

Ook bouwen wij voor eenmanszaken, midden- en kleinbedrijven een website.Tegenwoordig is een website een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein de dienst of  product ook mag zijn. Een website dient als uithangbord 

Brochures

Wij schenken veel aandacht aan het ontwerp van een brochure. We gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in uw campagne, identiteit en huisstijl.

Drukwerk

Ook het drukwerk verzorgen. Zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken. Vraag naar de mogelijkheden en onze prijzen!